Huset som blev kvar

Ett övergivet hus som vittnar om den lilla byn som en gång fanns på platsen. I närheten av huset finns 5-6 gamla husgrunder, huset har av någon anledning lämnats kvar när de andra rivits. Spår på platsen visar att huset slutade tjäna som bostadshus i början av 60-talet.

Annonser

4 reaktioner på ”Huset som blev kvar

  1. Snygga bilder, jag var där i juli efter dig! Vågade mig inte in i köket på undervåningen efter jag såg att golvet hade vikit sig. Inte heller på vinden, så det är spännande att se här. Kommer nog att återkomma nästa sommar.
    Huset har en intressant historia också, som första telefonägare i bygden.

  2. Hej Kicki, vad kul att du uppskattar våra bilder. Dessa bilder togs 2008 eller 2009 så det var ett tag sedan. Ett under egentligen att huset får stå kvar så pass orört med tanke på vart det står. Telefonstolparna finns väl kvar en ca 100 meter från huset om jag inte missminner mig.

  3. Ja, jag håller med! Men när jag hade varit där så var det några som tagit sig in för att leka anden i glaset på ovanvåningen, det såg ut som att de sprungit därifrån himla snabbt 😉 Men det går ju två vägar ut mot havet, varav den som går förbi huset är dåligt skött och gammal, de flesta som kör ut mot det hållet använder inte den vägen om de inte måste. Sen tror jag att de boende i närheten hjälper till rätt mycket.

  4. Gick ni ner i källaren? Jag vågade inte alls, såg väldigt mörkt och läskigt ut. Ser ut som att luckan i huset som gick ner mot källaren var öppen för er också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s